Productreiniging industriële wasmachines (waterbasis)


  • Productreiniging automotive sector
  • Productreiniging industrie
  • Productreiniging verspanende productie
  • Productreiniging grafische industrie

Producten kunnen door verschillende oorzaken vervuild zijn en om verschillende redenen kan het noodzakelijk zijn ze te reinigen: voor verdere productie doeleinden, aflevering van een schoon product, enz. Denk hierbij aan (vracht) auto onderdelen, producten in de verspanende industrie en grafische industrie.

Bespaar op arbeidskosten

Het handmatig reinigen van producten kan een tijdrovende en ongezonde klus zijn, vooral indien met oplosmiddelen wordt gewerkt. Er kan aanzienlijk worden bespaard op arbeidskosten en het milieu kan worden ontzien door het reinigen van producten in een industriële wasmachine.

De te reinigen producten worden in een productmand in de machine geplaatst. Door het aan alle kanten besproeien met een oplossing van warm water met licht alkalisch reinigingsmiddel, worden de producten in korte tijd gereinigd. Tevens worden de producten van een corrosiebescherming voorzien.

Er zijn machines in verschillende uitvoeringen en grootte: eenvoudige en compacte machines voor het ontvetten en reinigen van motor- en andere automotive onderdelen en onderdelen in de industrie. Daarnaast ook grotere machines die desgewenst meerdere reinigings of nabehandelingsstappen kunnen uitvoeren voor grotere onderdelen en producten.

Aero adviseert en levert de juiste machine voor uw toepassing.
Meer informatie nodig of een advies op maat?


Neem contact met ons op