Uitlaatgas afzuiging met (elektrisch) oprolbare slanghaspels


Naast industriële afzuiging, levert Aero ook uitlaatgas afzuiging. Uitlaatgassen zijn ongezond en inademing moet worden voorkomen. Uitlaatgassen kunnen bij voorkeur het beste worden afgezogen bij de bron dus direct op de uitlaat. Door de uitlaatgassen direct op de uitlaat af te zuigen wordt voorkomen dat de uitlaatgassen zich verspreiden in de werkplaats en worden ingeademd door de medewerkers.

Slanghaspels

Om een flexibele afzuiging bij de uitlaat te realiseren, is een slanghaspel een goede oplossing. Doordat de slang kan worden opgerold wanneer deze niet wordt gebruikt, ligt deze niet in de werkplaats op de vloer. Dit voorkomt beschadigen van de slang en voorkomt ongelukken doordat medewerkers over de slang vallen.

Slanghaspels zijn leverbaar in veer bediende of elektrisch bediende uitvoering. Een elektrisch bediend haspel is een luxe oplossing om de slang zonder enige moeite op- en af te rollen met behulp van een afstandsbediening. Uitlaatgas haspels kunnen worden uitgevoerd met een eigen ventilator of door meerdere haspels te combineren op een centrale ventilator. De keuze welke oplossing het beste is, is afhankelijk van de situatie, en persoonlijke voorkeur.

Er zijn veel verschillende uitlaatgas mondstukken beschikbaar waardoor voor de meeste uitlaten een passend mondstuk beschikbaar is. Aero levert uitlaatgas haspels in verschillende uitvoeringen met verschillende diameters en lengtes slang en tevens voor de meeste uitlaten geschikte en passende mondstukken. Desgewenst kan de oplossing ook compleet worden gemonteerd en werkend worden opgeleverd door de monteurs van Aero.

Zie de foto’s voor gerealiseerde projecten en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Meer informatie nodig of een advies op maat?


Neem contact met ons op