Mobiele afzuigunit voor steenstof afzuiging


Mobiele afzuigunit voor steenstof afzuiging

Bij de grootste tuinmeubelen specialist van Nederland heeft Aero onlangs een mobiele afzuigunit geleverd voor het afzuigen van stof dat vrijkomt bij het schuren van (marmeren) tafelbladen. Het schuren wordt met een haakse slijper uitgevoerd en indien dit niet wordt afgezogen , geeft dit veel vervuiling van de omgeving. Aangezien de werkzaamheden incidenteel moeten worden uitgevoerd in het magazijn, is dit onwenselijk. Daarnaast is het stof niet goed voor de gezondheid van de medewerkers en inademing moet worden vermeden.

Mobiele afzuigunit met een flexibele afzuigarm

Aero heeft een mobiele afzuigunit met een flexibele afzuigarm geleverd welke het stof bij de bron afzuigt. De unit is voorzien van een handmatig met perslucht te reinigen hoofdfilter en een Hepa nafilter. Indien het hoofdfilter vervuild raakt en de zuigkracht daardoor afneemt, kan het eenvoudig worden gereinigd door de unit op een persluchtaansluiting aan te sluiten en door middel van het handmatig openen en sluiten van een kraan, wordt het filter van binnenuit schoon geblazen. Het stof wordt opgevangen in een opvanglade. Het Hepa nafilter is noodzakelijk om het allerfijnste stof tegen te houden dat eventueel door het hoofdfilter zou worden doorgelaten.

De gebruiker is zeer tevreden over de zuigkracht en de goede afzuiging die de afzuigunit levert waardoor hij nagenoeg stofvrij kan werken. De afzuigunit is een Plymoth MF Eco Jet Clean en deze wordt gebruiksklaar geleverd. De unit is voorzien van een krachtige ventilator met aan/uit schakelaar en een flexibele afzuigarm met een lengte van 3mtr. Lees hier meer over de MF-Eco Jet Clean mobiele afzuigunit met reinigbaar filter voor lasdamp en stof.
Meer informatie nodig of een advies op maat?


Neem contact met ons op