Industriële reinigingsmachines


Naast industriële afzuiging verkoopt Aero ook industriële reinigingsmachines waarmee vette en vervuilde onderdelen kunnen worden gereinigd. Dit gebeurt door een mengsel van water met een toegevoegde neutraal reiniger die op temperatuur wordt gebracht in de reinigingsmachine en doordat de producten met hoge druk worden besproeid.

Aero levert zowel geïsoleerde reinigingsmachines met een roterend sproeisysteem waarbij de producten stil liggen in de mand en het sproei systeem rondom de producten draait. Een ander type machine heeft een draaiende mand en een stationair sproeisysteem. De reinigingsvloeistof wordt telkens hergebruikt waardoor deze manier van reinigen milieuvriendelijk is. Doordat de reinigingsmachine het werk doet, kunnen de medewerkers in de tussentijd andere werkzaamheden uitvoeren. Het tijdrovende en onaangename werk van het handmatig reinigen van producten behoort hierdoor tot het verleden.

Reinigingsmachines voor automotive en industriële bedrijven

Aero heeft inmiddels machines geleverd aan verschillende automotive bedrijven maar ook aan industriële bedrijven die geproduceerde onderdelen wilden ontvetten en reinigen. Al deze bedrijven zijn zeer tevreden over de geleverde reinigingsmachine en zouden deze niet meer willen missen.

Vraag naar ons leveringsprogamma.
Meer informatie nodig of een advies op maat?


Neem contact met ons op