Filter vervanging


Aero levert zowel originele als alternatieve filters ter vervanging van versleten filters die vervangen dienen te worden.

Voor de goede werking van een afzuiginstallatie met een filterunit is het belangrijk dat de filters in goede staat verkeren. Dit betekent enerzijds dat een goede filtratie wordt gerealiseerd van het stof dat wordt afgezogen en anderzijds dat de filterweerstand niet te hoog is. Een te hoge filterweerstand kan namelijk resulteren in een verminderde afzuigcapaciteit waardoor de werking van de afzuiging onvoldoende kan worden. Bovendien geeft een hoge filterweerstand een verhoogd energieverbruik van de ventilator.

Het is dus zaak de filters tijdig te vervangen.

Alternatief voor dure filters

Als alternatief voor de vaak dure originele filters, kan Aero in veel gevallen goedkopere alternatieven aanbieden zonder dat aan kwaliteit wordt ingeleverd.

Aero levert o.a. filters voor de Nederman Filtermax, Plymovent SCS, verschillende patronenfilters voor de vele aanbieders hiervan ( o.a. Sult, Donaldson, Sideros, Tama) en slangenfilters voor o.a. houtmot afzuigunits.
Meer informatie nodig of een advies op maat?


Neem contact met ons op