Afzuigsysteem voor grijs afval


Samen met Greenpoint Solutions heeft Aero een afzuigsysteem voor grijs afval ontworpen. Greenpoint Solutions is een expert op het gebied van groen afval transport. Hun systeem is bij vele horecaondernemingen, gezondheidszorg instellingen en bedrijven en overheid toegepast. Het afzuigen van grijs afval was een nieuwe uitdaging.

Afzuigen grijs afval bedrijfskantine

Het gaat om het afzuigen van grijs afval van een grote bedrijfskantine; denk hierbij aan halve liter melkpakken, plastic bekers, plastic en papier verpakkingen, suikerzakjes, lepeltjes enz.

Speciaal ontwikkelde voorafscheider

Het afval wordt door de medewerkers aan het eind van hun lunch in een trechter gedeponeerd waarop een afzuigsysteem is aangesloten bestaande uit een zuigleiding, een afscheider en een krachtige ventilator. Het afval wordt getransporteerd naar een speciaal ontwikkelde voorafscheider welke boven een 660 ltr rolcontainer is geplaatst. Het afval wordt van de lucht afgescheiden en in de rolcontainer opgevangen. Deze is voorzien van een kunststof opvangzak voor meer gemak bij het afvoeren.

Gemak en hygiëne

Het voordeel van deze oplossing is dat voor de medewerkers veel meer gemak en hygiëne is gerealiseerd bij het deponeren, verzamelen en afvoeren van hun grijze afval. Bovendien wordt met dit systeem veel tijd bespaard.

Het systeem functioneert probleemloos en laat zich eenvoudig ook toepassen bij andere leidinglengtes en opvang/afvoer mogelijkheden.
Meer informatie nodig of een advies op maat?


Neem contact met ons op